Az alábbiakban bemutatjuk szolgáltatási tevékenységünket.

Konkrét kérdés, ajánlatkérés, időpont egyeztetés céljából kérjük keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

TÁVFELÜGYELET

Az ingatlanokban felszerelt vagyonvédelmi rendszerek csak folyamatos felügyelet mellett nyújtanak teljes biztonságot. Ennek keretében szerződéssel rendelkező ügyfeleink riasztóberendezéseinek jelzését távfelügyeleti központunk a nap 24 órájában feldolgozza, betörésre utaló jelzés esetén a diszpécser azonnal intézkedik: értesíti az ügyfelet és cégünk járőrét, aki haladéktalanul a riasztás helyszínére indul.

Amennyiben az Ön ingatlanában már van riasztórendszer és szeretné a távfelügyeleti szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor csupán egy rádióadó egység elhelyezése szükséges, mely a rendszer jelzéseit a távfelügyeleti központba továbbítja. A távfelügyelet szerződéshez kötött, havi díjas szolgáltatás.

Amennyiben az ingatlanban még nincs működő riasztórendszer, vagy cserére szorul, helyszíni felmérést követően árajánlatot küldünk Önnek, mely tartalmazza a szükséges eszközök, a munkadíj,  valamint a távfelügyelet költségét. A felmérés díjmentes.

A szerelést minden esetben szakképzett munkatársaink végzik. 

(+36)70 323-5606

RIASZTÓBERENDEZÉSEK

A riasztóberendezések telepítését helyszíni felmérés és az egyéni igények egyeztetése alapján végezzük. Amennyiben árajánlatunk Önnek megfelel, időpont egyeztetést követően kiépítjük a rendszert és bemutatjuk a használatát. 

A riasztórendszer telepítése vezetékek elhelyezésével jár ezért javasoljuk, hogy felújítást megelőzően vagy  építkezés esetén még a festési munkálatok megkezdése előtt egyeztessen munkatársunkkal.

Az általunk szerelt rendszerek mind az iOS-re, mind Android-ra elérhető mobil app segítségével irányíthatók, ehhez egy internetes kommunikátor szükséges. Az applikáció lévén Ön minden eseményről értesül: ki, mikor és mit élesített vagy kapcsolt ki, és megjelennek a riasztások is. 

A riasztórendszer önmagában nem képes megakadályozni a betörést, de jelzi azt, ezzel csökkentve a kár és a személyi sérülés kockázatát, esélyét. Kérjük vegye figyelembe, hogy a riasztórendszer csak a távfelügyeleti és járőrszolgálat igénybevétele esetén nyújt biztos védelmet.  

A szerelést minden esetben szakképzett munkatársaink végzik. 

(+36)70 323-5606

KAMERÁS RENDSZEREK

Értékeink védelmének legkorszerűbb eszközei a kamerás rendszerek. Egyrészt visszatartó erejük van az elkövetők hatékony beazonosíthatósága miatt, másrészt interneten a megfelelő applikáció alkalmazásával távolról is elérhetők, így akár az élő akár a korábban rögzített felvételek is megtekinthetők.

Kizárólag MABISZ tanusítvánnyal rendelkező termékeket alkalmazunk.

A rendszer kiépítését helyszíni felmérés és az Ön személyes igényeinek egyeztetése alapján végezzük. Amennyiben árajánlatunk Önnek megfelel, időpont egyeztetést követően kiépítjük a rendszert és bemutatjuk a használatát. 

A szerelést minden esetben szakképzett munkatársaink végzik. 

(+36)70 323-5606

keressen minket bizalommal

Amennyiben felkeltette az érdeklődését valamelyik szolgáltatásunk kérjük lépjen velünk kapcsolatba